00-talets minst minnesvärda manliga modeflugor (skugglista)

Tidigare idag publicerade Anton en lista över 00-talets minst minnesvärda manliga modeflugor. Jag vill med denna skugglista dela med mig av min uppfattning av 00-talets värsta manliga trender.

5. Truckerkepsen
Det funkade på truckdrivers på 80-talet. Det funkade inte på mellanstadieungar på 00-talet. Snook sa det bäst: Ta av dig din truckerkeps.



4. Hängbyxorna
Jag har hört att trenden skapades på amerikanska fängelser, där prison-bitches tvingades ha byxorna lågt för att stjärten skulle vara snabbtillgänglig. Tidigt 00-tal letade sig "trenden" ut på gatorna och blev ett fashion-statement. Trenden blir som löjligast när man ser en kille med hängbyxor försöka springa.



3. Gummisnodden på jeansen
Stuprörsjeansen tog världen med storm på slutet av 00-talet. De som inte investerade i ett par tajta brallor kunde hänga med i trenden genom att sätta en gummisnodd på jeansen så att en vidare modell såg tajt ut. Det här knepet blev till slut en egen trend. De som inte hade en gummisnodd stoppade gärna in jeansen i strumporna för att få till en slim fit på sina jeans.



2. Skrynkelskjortan
Under en kort period ansågs det bättre att bära en skrynkelskjorta än att bära en ostruken skjorta. Varför kommer jag aldrig förstå. Att köpa en färdigskrynklad skjorta är som att köpa färdigmöglad mat.



1. Shutter shades
Det kanske bästa exemplet på hur knäppa saker modeslavar sätter på sig för att vara inne. I slutet av 00-talet lanserades solglasögonen som inte skyddar mot solen/solglasögonen som du inte kan se någonting igenom/solglasögonen som du ser ut som en idiot i.



/DN

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0