Checklista inför kvalborg

På fredag är det kvalborg. Kvalborg är ett tveeggat svärd som har potentialen att bli en av årets bästa kvällar samtidigt som den är en lågoddsare till att förstöra valborg. Därför kommer nu en checklista för att försäkra sig om att vara pigg på champagnefrukosten runt nio i ekoparken på valborg.



5. Kebab
Egentligen vilken bakismat som helst. För mig funkar kebab extremt bra runt 4 tiden på morgon när man inser att man måste gå hem för att vara människa när man vaknar. Bakismat eller Vickning kanske är ett bättre ord är en billig försäkring för att jag inte kommer må så dåligt dagen efter. Så Kebab. Kebab. En gång till, Kebab.

4. Blanda inte
Ett gammalt trick men ack så effektivt. Håll dig till en spritsort så har du en större chans att inte Ulrik blir den första du hälsar på på morgonen, utan att på något sätt egentligen hämma kvällen.

3. Resorb
Vätskeersättning funkar för många för att stilla huvudvärken. Själv är jag iof rätt kritisk, men i hårda tider får man ta till alla knep.

2. Drick vatten
Nu snackar jag inte om varannan vatten, vilket iof kan vara en idé. Men att dricka ett ordentligt glas vatten innan man lägger sig, ställa ett glas vid sängen när man väl har lagt sig och att ta ett stort glas vatten så fort man vaknar är bra för att hålla vätskebalansen uppe.

1. Alvedon
För att lämna alla huskurer åt sidan och ta något som verkligen funkar. Värktabletter bedövar huvudvärk. En klassisk studenfrukost innan du går ut i ekoparken eller vart man nu kan tänkas vara på väg, alltså kaffe och två alvedon kanske är din enda räddning. Lycka till.
/AL

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0