Djurkorsningar

Hybrider är vanligare än du kanske tror. Oavsett om de skapats på zoo, eller naturligt, eller om de bara är fantasifoster, vandrar de omkring bland oss. "Hälften av de där djuren existerar ju inte ens!" kanske du utbrister. "Nähe, men det borde de göra", svarar jag.

5. Zony (Zebra & Pony)
Kanske inte lika användbar som sina hybridsläktingar Zorse och Zonkey, men den lilla lurviga randiga ser festlig ut och ska ha en aggressiv attityd. The zetland är en populär variant.


4. Chelephant (Chimpanzee & Elephant)
En inte helt genomtänkt korsning. Detta tragiska djur har förmågan att klättra i träd, men inget träd klarar av dess vikt.


3. Kangaratorin (Kangaroo & Alligator & Dolphin)
Tydligen var det så att en känguru lyckades para sig med en krokodil, varpå kängurun föll ner i vattnet och blev våldtagen av en delfin. Med en kängurus kropp och starka bakben, delfinfenor på ryggen och ett krokodilhuvud är kangaratorin en värdig motståndare.




2. Squicken (Squid & Chicken)
Korsningen mellan en bläckfisk och en kyckling resulterade i en tioarmad varelse, som inte har ett enda ben i kroppen och som smakar kyckling. Utvecklades i Australien och finns nu på snabbmatskedjorna Red Rooster och KFC.


1. Ti-Liger (Lion & Tiger & Tiger)
När man korsar ett lejon med en tiger får man inte bara en stor katt, utan man får en enorm katt på ett drygt halvton. Ligern fick en enorm uppsving i popularitet efter Napoleon Dynamite kom ut. Ligern är ju nämligen typ Napoleons favoritdjur. Icke att förväxla med dess kusin, tigon, som är "totally stupid and reek like poo".
Om man korsar korsningen med en tiger, får man en ti-liger. Något så fantastiskt förtjänar självklart förstaplatsen.





/DN


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0