Onödigaste kroppsdelarna

De mest ologiska och värdelösa kroppsdelarna, som du gott kan såga av.

5. Visdomständer

De var tydligen väldigt bra att ha för stenåldersmännen som åt rått mammutkött och glömde att använda tandtråd efteråt. Idag är de bara något som växer upp snett och gör jävligt ont att ta bort.



4. Svanskotan
Rövbenet består av fem sammangjutna kotor och är egentligen rester från den gamla goda tiden då vi hade svans. Ut med det.



3. Blindtarmens bihang
Blindtarmens ändamål är att bryta ned cellulosa. Det betyder att den bara har en funktion för vegetarianer. För oss som inte lever på plantor är det här inte mer än ett organ som väntar på att bli infekterat och spricka. Och du vet vad det betyder – operation!



2. Gomspenen
Ja, vad är den lilla boxningssäcken i gommen bra för? Lite kul att pilla på med tungan när man har tråkigt? Man kan ju tänka sig att en darrande flärp är oumbärlig för skåningar som gurglar fram sina R. Bara en sådan sak gör den ju ännu mer onödig.



1. Mansbröstvårtor

Män ammar inte, så bröstvårtor behövs egentligen inte utan är mest lite dekorativa. Och en kille kan ju inte bära bh med stoltheten i behåll, så ett löppass med fel tröja kan orsaka ordentligt skav.



/DN


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0