Saker man helst inte vill se, alternativt: Varför diskretion finns.

Vi gör saker dagligen som man helst inte vill att andra ska se, klär på och av sig, går på toa m.m. För att se det från ett annat perspektiv finns det också saker som vi själva inte vill se andra göra. Här följer Top V vi vill inte se andra:

5. Bryta ben
Olyckor händer. Men när ett ben verkligen går av är det inte trevligt att tvingas observera händelsen. Tankar som "så där ska det inte se ut" eller "Aj som fan" ligger väldigt nära till hands när man tvingas bevittna saker som exempelvis det här:
'

4. Överfylla sin buffétallrik
Det finns många som ännu inte har förstått konceptet ta flera små portioner istället för en stor, jag (AL) är nog en av dem. Men det finns få saker som får en att tappa matlusten mer än när någon har hejvilt blandat inlagd sill, mjukglass och avokadosoppa på sin överfyllda tallrik. Det får en osökt att tänka på den här scenen:
'

3. Intvåla intima delar.
Självklart är det högst önskvärt att alla sköter sin hygien noggrant. Men att se en annan man i duschen ogenerat skrubba armhålor får en snarare att tänka i motsatt rikting till allt vad hygien innebär.
'

2. Återanvända näsduk
Det här kanske var vanligare förr i tiden, men det förekommer fortfarande. Det finns flera sak som motiverar att ha en näsduk i fickan som man kan blåsa ut i. Mindre pappersförbrukning innebär att man både sparar miljö och pengar. När dock duken viks ut igen, används, och viks tillbaka så inspireras man att köpa en elbil  som klimatkompensation för användandet av engångspappersnäsdukar.

1. Tömma sitt blåsinstrumentet
Titeln kan ju tolkas på minst två sätt, men det ska betonas att den korrekta tolkningen är den bokstavliga. När en orkestermedlem blåser i exempelvis en tuba så samlas en massa saliv inne i den. Efter viss tid måste den
följaktligen tömmas. Det finns inget värre. Inget.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0