Sämsta mammorna i världshistorien

Idag är det mors dag, och hördu – ge din mamma lite extra kärlek. Hon må skämma ut dig inför dina kompisar och vara lite överbeskyddande ibland. Men du kunde haft en värre mamma (om inte din mamma är med på listan, isåfall beklagar jag sorgen).

5. Otty Sanchez

Har du hört talas om den där kvinnan i Texas som häromåret dödade sitt barn och sedan åt upp barnets hjärna? Ja, det här är hon.



4. Terrie Petrie

Först dog hennes åtta dagar gamla dotter av plötslig spädbarnsdöd. Sedan dog hennes tre månader gamla tvillingar i plötslig spädbarnsdöd. Efter de senares död beslutade sig Terrie för att gå till botten med mysteriet, så hon skrev till Dr. Baden, en man som hade sin egen dokumentärserie på TV där han obducerade människor på beställning (ja, folk kollade tydligen på det). Dr. Badens slutsats kom dock lite överraskande för Terrie. Dödsorsaken var tydligen att Terrie hade varit ute och festat, däckat i samma säng som tvillingarna och lyckats rulla över ovanpå dem i sömnen och kvävt dem till döds.



3. Katherine Knight

Inget går upp mot mammas mat, eller hur? Katherine Knight serverade en rätt som gjorde henne historisk i Australien som den första kvinnan som åkt in på livstid utan möjlighet till villkorlig frigivning. När mannen i hennes liv gjorde slut med henne så startade ett långt gräl som slutade med att Katherine högg honom 37 gånger med en slaktkniv. Sedan flådde hon honom, högg av huvudet och hängde upp honom på en sån där krok som man har på slakterier. Hur var det då med den där referensen till matlagning? Jo, hon hackade upp mannens kroppsdelar, kokade upp lite grönsaker och skickade varsin måltid till mannens barn.



2. Melissa Drexler

Vad är en bal på Aberdeen Township Banquet Hall? Melissa Drexler trodde nog att den skulle bli helt underbar när hon gick dit på sin high school-bal - höggravid. När Melissa skulle in på toaletten för att pudra näsan bestämde sig barnet för att det var dags. Melissa tryckte ut barnet i ett av båsen, och direkt efter födseln sågade hon av navelsträngen mot kanten på en papperskorg på toaletten. Och inte tänkte hon låta en sån simpel grej som en barnafödsel förstöra hennes kväll – så hon kastade barnet i soptunnan och gav sig ut på dansgolvet igen. Under rättegången erkände hon att "I was aware that what I did would most certainly result in the death of the baby".
Påföljdsbestämning: 15 års fängelse. Melissa var ute efter 3.



1. Namnlös irländsk mamma

Vi på Top V har tyvärr inte listat ut den här kvinnans identitet. Än. Tydligen har hennes barn blivit tillerkända full anonymitet (om jag hade världens sämsta mamma skulle jag också vilja vara anonym). Men hon är i alla fall en 40-årig alkis från Roscommon på Irland. När myndigheterna till slut ingrep uppdagades följande: De sex barnen led av svält eftersom de bara fick mat två gånger i veckan i snitt. Barnen hade köldskador eftersom deras mamma bara slog på elen en gång i månaden. Barnens kläder hade inte blivit tvättade. Någonsin. Dessutom hade hon tvingat sin 13-åriga son att ha sex med henne.



/DN


Kommentarer
Postat av: investigate this site

click here for the greatest no pmi loans anywhere

2015-05-26 @ 02:47:12
URL: http://bad-credit-lenders.yolasite.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0